Zomby + Rone + Pukaz + Jonas Lion

Zomby - With Love (Official Video)

Zomby + Rone + Pukaz + Jonas Lion

22:30doors
22:30 - 0:00Pukaz
0:00 - 1:00Rone
1:00 - 2:00Zomby
2:00 - ...Jonas Lion

Sinds hij zijn debuutplaat Where Were U in 92? (2008) uitbracht, is Zomby een unieke aanwezigheid binnen de elektronische muziek. Niet vanwege van het masker dat hij altijd draagt, maar vooral door de variëteit van zijn sound.

Het duurde drie jaar alvorens de Londense producer zijn volgende album Dedication (2011) op de wereld losliet. Over dat doordachte, hoorbaar trieste album was iedereen het eens: het is een meesterwerk. "A mind-blowing record and one that will stand the test of time" (9/10, DJ Mag), "Downbeat and terrifically eerie" (4/5, The Observer).  

Op zijn meest recente album krijgen we weer een andere Zomby te horen. With Love varieert van muziek voor op de dansvloer tot donkere, emotionele introspectie'With Love' is the work of a producer who has absorbed the shifting textures and plains of electronic music first hand, and reconfigured them into a definitive, sprawling love letter to the soulful dance music of his past.”

Rone ofte Erwan Castex, is naast Fransman en master in de filmstudies vooral een zeer belangrijke jonge muzikant in de elektronische muziekscene.  Sinds de muziek die hij in zijn vrije tijd maakte ontdekt werd op het internet ging het snel voor Castex. In 2008 werd zijn eerste EP gereleaset en speelde hij zijn eerste liveshow. Amper een jaar later verscheen zijn debuutalbum: Spanish Breakfast was meteen een schot in de roos: ‘Le premier album du parisien offre une bouffée d'oxygène à l'univers electro.’(Les Inrockuptibles)

Tijdens de creatie van zijn nieuwe album Tohu-Bohu verhuisde hij van Parijs naar Berlijn. ‘I was able to sample the Berlin nightlife at various parties, but what really appealed to me was the city’s distinctive laid-back attitude. In fact I fell for that combination of serenity during the day and effervescence at night.’ Dat weerspiegelt zich op dat tweede album in de dromerige elektronica, hypnotiserende ambient en melodische techno waar hier en daar ritmische hip-hop elementen doorklinken. Een plaat om rustig op te ‘loungen’ maar evengoed eentje om de dansvloer op onveilig te maken. ‘Une musique qui vient du coeur et qui crève directement le nôtre.’ (TRAX)

Partystarter van dienst is Pukaz, de winnaar van onze DJ-wedstrijd 45 Toeren en radio host bij SPECTdRUM. Pukaz was in oktober de tour support van Poldoore tijdens zijn Griekse tour, aan ervaring geen gebrek dus.

De after-party wordt verzorgd door Jonas Lion, één van de masterminds achter het concept Level.01. Een zinderende mix van house, garage, hip-hop en R&B, zwetende lijven en dansende voetjes verzekerd.

  • Rone - Bye Bye Macadam (Official Video)
Het Depot
vr 21 feb 201422:30
basisCultuurkaart KU Leuven
kassa€ 14€ 12
vvk€ 12€ 10
combi STUK + Depot€ 22€ 20

Tickets voor dit concert via Het Depot.
Combi mogelijk met The Field + Koreless + Moodprint in STUK
Maverick moet zijn dj-set afzeggen, hij wordt vervangen door Jonas Lion. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief