Shackleton (live) + Kangding Ray (live) + Grey Branches (live)

Kangding Ray Boiler Room Berlin Live Set

Shackleton (live) + Kangding Ray (live) + Grey Branches (live)

23:00doors
23:00 - 0:00The Rabbeats (dj)
0:00 - 1:00Grey Branches (live)
1:00 - 2:30Shackleton (live)
2:30 - 4:00Kangding Ray (live)
4:00 - 5:00The Rabbeats (dj)


De ‘abstract bass music’ van Kangding Ray (Raster-Noton) weerspiegelt zijn brede muzikale achtergrond. David Lettelier, een Fransman gevestigd in Berlijn, smelt sferische soundscapes samen met beats tot traag opgebouwde composities. Hij combineert daarvoor een machinale sound met echte instrumenten, distortion en field recordings. Hij slaat een perfecte brug tussen experiment en club culture.

Met zijn eigenzinnige dubstep en complexe beats is Sam Shackleton (UK) een van de meest opmerkelijke muzikanten in zijn scene. Hij creëert zijn eigen ingewikkelde eclectische geluid met hypnotiserende melodieën, grove baslijnen en sluimerende percussie.

Artefact presenteert ook met trots de allereerste liveshow van Grey Branches, het nieuwste project van de Belgische sounddesigner Yves De Mey. Met zijn EP Lower Bounds balanceert hij tussen experimentele techno, noise en ambient, terwijl de som van de delen avontuurlijke elektronicafans een heerlijke trip voorschotelen. 

The Rabbeats is Slovaakse duo Daniel en Marián: ze begonnen met het organiseren van clubavonden, en gingen na verloop van tijd ook zelf achter de decks staan. The Rabbeats staan voor een frisse mix van minimal, techno en hip hop. 
 

  • Kangding Ray AMBER DECAY
  • Grey Branches - Exsolve - Inner Surface Music
Het Depot
vr 20 feb 201523:00
basis
kassa€ 12
vvk€ 10

GRATIS geluidsperformances tijdens Artefact music festival! 
20/2 20:00: Jonathan Reus - Imac Music 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief