WWWater (live) - Oaktree (DJ) - Klåps b2b Bjeor

WWWater - wwwater // Live @ Radio 1 Sessies 2016

WWWater (live) - Oaktree (DJ) - Klåps b2b Bjeor

Artefact clubnight

TIMING

21:00Bjeor & Klåps
22:00WWWater
22:45oaktree (dj)
1:00Bjeor & Klåps"Humbling power, sacred shower” is het mantra van WWWater, het soloproject van Charlotte Adigéry die debuteerde als simpelweg Charlotte op de Soulwax-soundtrack van Belgica - en zowaar de revelatie bleek van de hele soundtrack. Geïnspireerd door het pure van de natuur kookt ze een smakelijk brouwsel van beats en loops, als het ware r&b met een punkattitude - of andersom. Laat je overspoelen en volg het ritme van de muziek - WWWater zalft zowel de ziel als de benen.

        

Als Oaktree brengt de jonge Antwerpenaar Adriaan de Roover sferische en betoverende elektronica die balanceert tussen de dansvloer en de huiskamer. Zijn producties staan voor pakkende harmonieën, sfeervolle soundscapes en tot minimalistische beats omgeschoolde veldopnames. In STUKcafé brengt gaat hij voor een dansbare set.

        

Sommigen zeggen dat hij een privélijn met tapwater van de Spree in z'n stookkelder heeft, anderen beweren dat hij de officieuze zoon is van Norma Jean Bell en Marcel Dettmann. Wat er ook van is, deze voormalige resident van Silenced, Kraeken en Village Of Sounds, die tegenwoordig naast steunpilaar bij STUK ook residente drijfveer is van clubSTUK. Klåps speelt voor het tweede jaar op rij op de Artefact Clubnight en neemt voor deze speciale gelegenheid Bjeor mee voor een extra lange back tot back dj-set. Ook Bjeor is geen onbekende in Leuven en omstreken. Eerder dit jaar draaide hij al op STUK Draait Door, een editie die we nog steeds niet vergeten zijn.

    

STUKcafé
do 2 mrt 201721:00

GRATIS zonder reservatie

first come, first served! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief